Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Upgrade

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Yes it happened today and no still missing in my profile section.

    Comment


    • #62
      Originally posted by SassyRonin View Post
      FuzzyBoots, do you mean this link, or a different one?
      That is the one. I now only have "Member List" and "Calendar" there. I think it happened today.

      FWIW, several other people have had their profile pictures disappear when viewed in threads, although I don't know the pattern.
      [url=http://roninarmy.com/threads/996]My Builds[/url]

      [b]Current games:[/b]
      [url=http://www.echoesofthemultiverse.com/viewtopic.php?f=15&t=839]The J.V. Team (GM)[/URL]

      Comment


      • #63
        Still no "New Posts" link, but I do see the "Flag" option now for posts. Incidentally, Alt-S doesn't work for sending Quick Replies at the bottom of the page. Although, honestly, it's probably just as well. I keep tripping myself up on the Lone Wolf forums by editing a post, hitting Alt-S, and losing my post because it triggers the blank Quick Reply instead.
        [url=http://roninarmy.com/threads/996]My Builds[/url]

        [b]Current games:[/b]
        [url=http://www.echoesofthemultiverse.com/viewtopic.php?f=15&t=839]The J.V. Team (GM)[/URL]

        Comment


        • #64
          Hey FuzzyBoots, do you see the missing links now? It should show you
          • New Topics
          • Today's Posts
          • Who's Online
          • Member List
          Bit Wrangler, Chief Banhammerer
          Green Ronin Publishing, LLC

          https://greenronin.com/
          https://greenroninstore.com/
          https://roninarmy.com/

          Comment


          • #65
            Originally posted by SassyRonin View Post
            Hey FuzzyBoots, do you see the missing links now? It should show you
            • New Topics
            • Today's Posts
            • Who's Online
            • Member List
            Yes. Thank you.
            [url=http://roninarmy.com/threads/996]My Builds[/url]

            [b]Current games:[/b]
            [url=http://www.echoesofthemultiverse.com/viewtopic.php?f=15&t=839]The J.V. Team (GM)[/URL]

            Comment


            • #66
              Originally posted by FuzzyBoots View Post
              Still no "New Posts" link, but I do see the "Flag" option now for posts. Incidentally, Alt-S doesn't work for sending Quick Replies at the bottom of the page. Although, honestly, it's probably just as well. I keep tripping myself up on the Lone Wolf forums by editing a post, hitting Alt-S, and losing my post because it triggers the blank Quick Reply instead.
              There's an anti-spambot setting which disables the Quick Reply feature, I do believe.
              Bit Wrangler, Chief Banhammerer
              Green Ronin Publishing, LLC

              https://greenronin.com/
              https://greenroninstore.com/
              https://roninarmy.com/

              Comment


              • #67
                Originally posted by SassyRonin View Post

                There's an anti-spambot setting which disables the Quick Reply feature, I do believe.
                No worries. I'm fine either way.
                [url=http://roninarmy.com/threads/996]My Builds[/url]

                [b]Current games:[/b]
                [url=http://www.echoesofthemultiverse.com/viewtopic.php?f=15&t=839]The J.V. Team (GM)[/URL]

                Comment


                • #68
                  On technical issues, longer posts, such as my character builds, seem to make the system really laggy when submitted, so much so that I have to refresh the page to see if it posted

                  Comment


                  • #69
                    In general, posts take several seconds to go up with the only indication being that little dialog box.
                    [url=http://roninarmy.com/threads/996]My Builds[/url]

                    [b]Current games:[/b]
                    [url=http://www.echoesofthemultiverse.com/viewtopic.php?f=15&t=839]The J.V. Team (GM)[/URL]

                    Comment


                    • #70
                      and now I can't seem to update the index post of my build thread beyond the title

                      Comment


                      • #71
                        Originally posted by Kreuzritter View Post
                        and now I can't seem to update the index post of my build thread beyond the title
                        As in only the Title field is editable when you try to edit, or you edit and save and only the title updates? Or something else?

                        Thanks!
                        Bit Wrangler, Chief Banhammerer
                        Green Ronin Publishing, LLC

                        https://greenronin.com/
                        https://greenroninstore.com/
                        https://roninarmy.com/

                        Comment


                        • #72
                          Originally posted by SassyRonin View Post

                          As in only the Title field is editable when you try to edit, or you edit and save and only the title updates? Or something else?

                          Thanks!
                          edit, save changes, and only the in-thread title changes. when I go to roll call proper, it only displays the thread's previous title
                          Last edited by Kreuzritter; 05-15-2019, 08:21 AM.

                          Comment


                          • #73
                            update: title finally changed, but the rest of the thread won't

                            Comment


                            • #74
                              I'm not certain exactly what's going on, but the topics seem to have lost several months of pages or perhaps have had history appended to them. The Games Threads thread ends around 2015. This thread is showing the latest post at 4-21-2019. In another thread where I responded today, my post is followed by three earlier posts.
                              [url=http://roninarmy.com/threads/996]My Builds[/url]

                              [b]Current games:[/b]
                              [url=http://www.echoesofthemultiverse.com/viewtopic.php?f=15&t=839]The J.V. Team (GM)[/URL]

                              Comment


                              • #75
                                Originally posted by FuzzyBoots View Post
                                I'm not certain exactly what's going on, but the topics seem to have lost several months of pages or perhaps have had history appended to them. The Games Threads thread ends around 2015. This thread is showing the latest post at 4-21-2019. In another thread where I responded today, my post is followed by three earlier posts.
                                I have solved my problem. I had changed my settings to "Latest Activity" instead of "Posts", which means the posts were reversed, except for the first one.

                                My fault.
                                [url=http://roninarmy.com/threads/996]My Builds[/url]

                                [b]Current games:[/b]
                                [url=http://www.echoesofthemultiverse.com/viewtopic.php?f=15&t=839]The J.V. Team (GM)[/URL]

                                Comment

                                Working...
                                X