Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Go Advanced" Issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Go Advanced" Issue

    Is anyone else having this issue? When I try to edit the first post of a thread I made, and click "Go Advanced" to edit the title, it just takes me to a blank page that never loads anything.

    Edit: Oddly enough, it seems to work fine for this thread. It isn't working still for my thread in Roll Call, though.
    Last edited by Bill from Accounting; 07-07-2015, 04:41 PM.

  • #2
    Re: "Go Advanced" Issue

    I suspect that it's the same bug that puts you on the main page when you click Submit Reply sometimes. Check for equal signs with a space before or after. For some reason, removing the space often fixes the problem.
    [url=http://roninarmy.com/threads/996]My Builds[/url]

    [b]Current games:[/b]
    [url=http://www.echoesofthemultiverse.com/viewtopic.php?f=15&t=839]The J.V. Team (GM)[/URL]

    Comment


    • #3
      Re: "Go Advanced" Issue

      Nope, there are no spaces before or after either of the two equal signs in the URL. Thanks for the tip though!

      Comment


      • #4
        Re: "Go Advanced" Issue

        Not the URL, but text in the post.
        [url=http://roninarmy.com/threads/996]My Builds[/url]

        [b]Current games:[/b]
        [url=http://www.echoesofthemultiverse.com/viewtopic.php?f=15&t=839]The J.V. Team (GM)[/URL]

        Comment


        • #5
          Re: "Go Advanced" Issue

          Huh. Apparently the forums didn't like me linking to other posts within the thread. Thanks for the help, FuzzyBoots. Now I just hope I'll be able to get the links to work.

          Comment

          Working...
          X