PDA

View Full Version : Statblock Output Options



FuzzyBoots
10-31-2014, 12:06 PM
Linked from prior forum: http://www.atomicthinktank.com/viewtopic.php?f=21&t=219508

I started messing with the 3E export and ran into something curious. It looks like Complications, at least on the stock portfolios, are not exported to XML. Does anyone else see this?

badpenny
10-31-2014, 12:15 PM
If you mean using Save Custom Output -> Generate XML File, then yes, it doesn't list Complications.

FuzzyBoots
10-31-2014, 12:23 PM
If you mean using Save Custom Output -> Generate XML File, then yes, it doesn't list Complications.

{nods} They're missing some items on the 2E output too. Hopefully, they're more likely to update 3E... either that, or I just need to bite the bullet and learn to read their base non-system-specific XML format.

FuzzyBoots
07-16-2015, 09:43 PM
Alright. So I have a Python script for 3E. It's not great, but it's partly functional. 3E XML output still does not include Vehicle or Headquarter features (they're exported as minions).